Showet

Bli forbløffet og forført av en av magiens mestere!

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere.

Alexx Alexxander er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt magiens mest prestisjefylte pris, The Merlin Award. To ganger! Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Han ble i 2019 utnevnt til «Illusionist Of The Year Europe» og «Best Performing Global Talent».

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet.
Bli med på en uforglemmelig reise inn i Alexx Alexxanders magiske verden når han inviterer deg til en helaften fylt med humor, spektakulære illusjoner og enestående showmanship.
La deg fascinere av Alexx Alexxander’s uforklarlige shownummer i en forestilling for 4 generasjoner hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre og du vil få ta del i oppsiktsvekkende illusjonsnummer du aldri har sett maken til. Nærmere magien kommer du ikke!

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

Alexx Alexxander har fascinert et begeistret publikum verden over med utrolige stunt og magiske illusjoner.

Han har som eneste illusjonist i verden fått kjente bygninger til å forsvinne på direktesendt TV. Sommeren 2019 fikk han Oslos eneste vannkilde Maridalsvannet i Oslo til å forsvinne. Ingen illusjonist i verden har noen gang fått et vann til å forsvinne. I tillegg til det har han som eneste magiker noensinne blitt presentert som hovedperson i en film for et av verdens største fashion brands, Hugo Boss.

Han har flydd i løse luften, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite med sine utrolige stunts.
Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist publikum at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Alexx kan kunsten å imponere! Alle i salen moret seg mens han briljerte på scenen.

Se Og Hør

Det aller beste av magi du ser i hele verden!

VG

Forbausende og forbløffende, fortryllende og fantastisk. Illusjonens mester innfridde!

Namdalsavisa

 

Se turnéplan under.

Forestillingen spilles kun en kveld hvert sted. Bestill billetter før de forsvinner!
Magisk velkommen!

Turnéplan

Flere steder kommer fortløpende, følg med her for siste nytt.