Her er Alexx nære på å falle 20 meter ned

Vi var på plass på Torgallmenningen i Bergen der Alexx skal heises opp 20 meter over bakken med brennende tau, kraftige kjettinger og håndgjern. Crewet strammer til kjettingen fyrer opp tauet og Alexx heises opp. Rundt om er det tusenvis av mennesker som følger spent men nøye med da han er igang for å komme seg løs.

 

Stuntet filmes direkte til Facebook så det er mange øyne rettet mot Alexx i det han kommer seg løs. I det han kaster ned kjettingen og tar tak i tauet, glipper han fotfestet på tauet og er i ett sekund på vei til å falle ned. Heldigvis klarte Alexx gripe tak i tauet rett før det var for sent.

Det var en sjokkert Alexx Alexxander som tok i mot fansen da han var nede på bakken igjen. Rundt han jubler tusenvis av mennesker, selv med blandene følelser av sjokk og engasjement.

Vi takker for oss Bergen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.