Takk for denne gang

Torsdag 15. mars spilte siste forestilling av «The illusions of Alexx Alexxander» før sommeren. Ås Kulturhus fyltes med publikum som fikk bli med inn i Alexx sin magiske verden. Dette har virkelig vært et eventyr siden premieren i september i fjor. Med utsolgte forestillinger og minner som aldri vil glemmes. Til høsten fortsetter turnéen i Norge, først skal vi ut i den store verden og forbløffe publikum på andre sider av kontinentet.
Tusen takk til publikum og fans som følger den magiske reisen. Tusen takk til et fantastisk crew som jobber på veien. Tusen takk til teamet som er grunnstammen i alt sammen. Og til sist vil Alexx takke familien sin som alltid støtter han. Alle dere gjør alt dette mulig! Takk skal dere ha!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.