Alexx i Bombay

22.desember opptådte Alexx Alexxander på Asias største festival Mood Indigo i Bombay i India.

Festivalen har 200.000 besøkende i løpet av fire dager. I år var det første gang de ville ha magi med på festivalen. Så da inviterte de Alexx Alexxander fra andre siden av kloden til å komme ned å ha show. Den flotte teatersalen tok 2.000 personer. Både arrangørene og Alexx var veldig spente på om det ville bli fullt hus. Alexx selger fulle hus over hele Norge, men ville han gjøre det også i India? Like før showet skulle starte kom arrangøren inn i garderoben til Alexx backstage og sa at det var 3.500 som sto i kø for å komme inn i salen. Det var folk overalt. De satt i midtgangene, foran scenen, ja rett og slett overalt. Alexx gikk på scenen til en jublende publikum og avsluttet showet med stående applaus. Dette var virkelig et eventyr som gikk i oppfyllelse!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.