Årets Magiske Julekalender er her!

For fjerde året på rad kommer Alexx Alexxander Magisk Julekalender ut i butikker over hele Norge. Alexx ville lage et sunt alternativ til sjokoladekalenderen der du i tillegg får bruke alle sansene dine og lære noe. Kalenderen inneholder 24 magiske triks som alle kan lære seg. Små som store, gutter som jenter. Selv de voksne synes triksene er kule. Alle triksene er håndplukket av Alexx Alexxander. Hver dag får du tilsendt video av dagens triks og hvordan du lærer deg det.

Julekalenderen finnes hos Notabene Bokhandel, Extra Leker og Europris. Du kan også bestille den i nettbutikken her på www.alexx.no.

Hvert år er kalenderen fylt med nye triks. Du kan også bestille «Alexx Alexxander Magisk Koffert» i nettbutikken. Denne inneholder 30 magiske triks som er annerledes fra de i kalenderen. Bli med inn i magiens verden og få lære kule triks av Norges stjerneillusjonist.

Team Alexx Alexxander ønsker alle en magisk førjulstid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.