Bursdagsfeiring på hjemmebane

Lørdag 21. oktober vendte Alexx hjem til Tønsberg for å spille forestilling for et fullsatt Oseberg Kulturhus. Dagen før startet han med intervju hos Radio Tønsberg. De var de første til å gratulere han med dagen og spille bursdagssangen, en dag før alle andre. Mot slutten av forestillingen dagen etter reiste alle i publikum seg og sang bursdagssangen til Alexx. Ikke hver dag Vestfold storstue reiser seg og synger bursdagssangen. En overveldet og takknemlig magiker avsluttet forestillingen med et helt spesielt ekstranummer som fikk stående applaus.

Etter showet møtte Alexx publikum og fans og skrev autografer i nesten 2 timer. Flere fans hadde til og med tatt med seg bursdagsgaver til Alexx. For en utrolig kveld. Hele kvelden ble avsluttet med familie, venner og crew som møttes i garderoben på slutten av kvelden.

Tusen takk for en helt magisk kveld Tønsberg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.