THE ILLUSIONS OF
ALEXX ALEXXANDER
ILLUSJONSSHOW I VERDENSKLASSE!
Tilbake på norgesturné høsten 2021
Nypremiere i september

Recipient of the most prestigous

award in magic, The Merlin Award

Arrow
Arrow
Slider

ALEXX ALEXXANDER

Opplev magien!

Alexx Alexxander er Norges mest kjente illusjonist. Han er eneste nordmann som har blitt tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, to ganger! Han er den eneste illusjonisten i historien som har fått en hel innsjø til å forsvinne og blitt æret med utmerkelsen «Best Performing Global Talent». Følg Alexx på hans magiske reise.

Les mer om Alexx

Turné høsten 2021

The illusions of Alexx Alexxander

Høsten 2021 har suksessforestilling «The illusions of Alexx Alexxander» nypremiere!

 

Alexx Alexxander åpner dørene til en magisk aften med helt nye illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk opplevelse og en trygg og minnerik kveld du sent vil glemme.

Kun få billetter ligger ute for salg, så her gjelder det å være rask!

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne mottatt den mest prestisjefylte utmerkelsen innen magi i verden, The Merlin Award – to ganger! Du er herved invitert til en helaften fylt med humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.

Vi er inne i en spesiell tid, men vet at folk trenger en magisk pustepause fra hverdagen mer enn noensinne! Alle arrangement vil bli holdt i forhold til gjeldende smitteverntiltak for Covid-19.

La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer i en forestilling for 4 generasjoner hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre.

Se det siste fra Youtube

Julekalendere

Julekalender 2018/2019

Julekalender – Defying Gravity Edition

 Samarbeidspartnere